Annemieke Laverman

Trainer School voor Communicatie

Wie ben ik

Ik ben Annemieke Laverman, trainer/coach in hart en nieren. Na mijn hbo Management, Economie & Recht heb ik nog een master Strategisch Management & Bedrijfskunde gedaan. Hartstikke pittig om dat naast mijn baan te doen maar mijn toenmalige manager geloofde in mij en dat hielp. Die steun en dat geloof in jouw kunnen, dat gun ik iedereen. Na diverse coach-opleidingen en het trainen van groepen en individuen heb ik mijn ideale job gevonden: het trainer van echte doeners.

Blijven leren en jezelf blijven ontwikkelen is belangrijk. En het liefst doe ik dat met mensen die juist niet zo van het leren zijn. Waarom? Omdat ik weet hoe je een training toch leuk en leerzaam weet te maken. Ik ben een snelle denker, ik improviseer waar nodig, ben lekker direct en maak gewoon makkelijk contact.

Mijn grootste communicatieblunder

Ze zeggen wel eens dat je kracht ook je kruis kan zijn. Nou, dat herken ik wel! Mijn spontaniteit maakt dat ik nog wel eens iets eruit floep waar ik dan weer iets mee moet. Maar omdat ik ook nog ‘es een rasoptimist ben, zie ik dat als een mooie kans om weer contact te maken. Zo wordt een blooper vaak een mooi gesprek.

code here