Wij zijn School voor Communicatie

Baas Trainingen

Lettie houdt het overzicht, spreekt klanten en gaat over de inhoud. Maar gelukkig coacht en traint ze zelf ook nog regelmatig.Alleskunner Noord

Annemieke is onze alleskunner; met haar Amsterdamse tongval en bijbehorend gevoel voor humor traint Annemieke heel graag in de regio die zij goed kent. Maar gelukkig is zij ook elders in het land te vinden.

Kei mbo

Peggy is de perfecte trainer voor de wat jongere mbo-er; met haar jarenlange ervaring in het mbo is zij de uitgesproken match voor onze deelnemers die werken combineren met leren.


Lego Lover

Manon werkt als gecertificeerd MapsTell trainer graag met Lego.  Theorie combineren met doen, precies waar onze deelnemers blij van worden.

En behalve Lego is ze dol op de herfst!Bak-Ster

Corrie is ons 'levend oefenmateriaal'. Als trainingsacteur helpt zij deelnemers daadwerkelijk te ervaren wat wel werkt . . . en wat niet!

En Corrie is niet alleen goed in haar vak, ze bakt ook nog eens als de beste!


Plaatjesprater

Betty denkt en werkt in beelden. Tijdens trainingen met Betty kun je dus de prachtigste platen verwachten. Allemaal door haarzelf 'geschoten'.

Zelfs de meest stoere deelnemers komen met behulp van haar foto's aan het praten.

Dare Devil

Als oud-politievrouw  is Ingrid voor de duvel niet bang! Wij zijn heel blij met haar expertise en zetten haar - naast de gewone trainingen - graag in als het over agressie of ander lastig te plaatsen gedrag gaat. 

Admin Man

Zonder Erik kunnen wij niet! De held die onze IT bugs oplost, onze financiën op orde houdt en op (bijna) al onze admin-vragen antwoord heeft.Content Hero

Social media kent geen geheimen voor onze Anne-Wil. Zij  bedenkt en voert onze content uit. 
Solliciteren?

Wil jij er ook bij horen? Leuke trainers (freelance en/of in opleiding) zijn altijd welkom!

We zien je verrassende sollicitatie of toelichting op jouw stage-opdracht  graag tegemoet.

This is your main title

code here