1000+

Beter communicerende deelnemers

100+

Blije klanten en opdrachtgevers

10+

Jaar lol in ons vak!

Ronald Olij

Directeur

'Werkgevers zien het effect'

Alweer meer dan 10 jaar werken wij van InstallatieWerk Nederland samen met School voor Communicatie. Onze 2-jarige BBL opleiding op mbo4 niveau bestaat vooral uit vakken die onze studenten nodig hebben voor hun praktijk. En communiceren hoort daar natuurlijk bij.

We zijn ontzettend tevreden over de samenwerking en het overduidelijk bewezen effect van de trainingen op 'onze jongens'. De werkgevers van onze studenten merken echt het verschil bij aanvang van de studie of stage en gedurende de communicatietrainingen.

Wat overigens fantastisch werkt is de app waarin de studenten hun lesmateriaal aangereikt krijgen. Van filmpjes tot theorie, van quizen tot checklists. Top!

Marcin Tyburskim

Teamleider

'In korte tijd heel veel geleerd'

Tijdens een team-training hebben we stilgestaan bij het verbeteren van onze communicatie. De werkoverdracht tussen de dagploeg en de avondploeg ging niet altijd even goed en daar wilden we aan werken. Maar hoe? De trainers van School voor Communicatie konden ons uitleggen dat je al zoveel beter samenwerkt wanneer je op een andere manier overlegt. Nooit geweten dat het het stellen van vragen zoveel effect heeft op het werk maar ook op de relatie met mijn collega's. En juist omdat wij een strakke planning hebben, was het fijn dat we in een korte training zoveel bereikt hebben.  Maar ik kom graag terug hoor . .  al was het maar voor het lekkere taartje bij de koffie!

Laurens Rouvoet

Opleidingsadviseur

'Zij begrijpen deze doelgroep'

Als zelfstandig opleidingsadviseur heb ik voor mijn opdrachtgevers te maken met verschillende opleiders en trainingsbureaus. En ondanks de vele spelers op de markt ben ik nog geen andere club tegen gekomen die zó gespecialiseerd is in communicatie-trainingen voor praktische mensen in praktische beroepen. Heel terecht is dit de slogan van School voor Communicatie. Wat ze beloven maken ze waar: ze leren mensen zonder zitvlees in korte tijd op  een lekker actieve manier heel veel over (beter) communiceren. Compliment!

Rowan Hoek

Technisch installateur

'Dit helpt echt'

Tijdens mijn mbo4 opleiding Technisch Leidinggevende bij InstalletieWerk Nederland heb ik ontzettend veel gehad aan de communicatietrainingen van School voor Communicatie. Alles wat je tijdens 'normale lessen' niet leert maar in de praktijk wel heel goed kunt gebruiken, leer je van deze trainers. Ze zijn niet alleen goed maar ik heb ook echt met ze gelachen. En hun videootjes? Die helpen echt! Even weer terugkijken hoe het zat met feedback geven? Paar minuutjes werk. Spieken hoe je ook alweer het beste met 'lastige klanten' omgaat? Op een rustig moment het filmpje of de e-learning doornemen en ik ben weer bijgespijkerd.

Ook klant worden?

code here