Lettie Ambagtsheer

Baas trainingen

Wie ben ik

Ik ben Lettie Ambagtsheer. Ik heb een achtergrond in de psychologie en ik train al meer 20 jaar. Ik durf zonder blikken of blozen te zeggen dat ik de tofste baan van de hele wereld heb. Met mensen, gedrag en het effect daarvan op anderen werken; boeiend, interessant en altijd weer leerzaam. Ook voor mij!

Waarom doe ik wat ik doe

Ik vind niets mooier dan iemand op een lekker praktische manier inzicht te geven in beter communiceren waardoor niet alleen anderen (nog) beter op hem of haar gaan reageren maar dat ze zelf ook een stuk gelukkiger en blijer worden in hun baan. En het thuisfront pikt ook vaak een graantje mee van alle communicatie-lessen.

Ben jij een kei in je vak en maak je de stap naar leidinggeven? Gaaf! Maar heb je voldoende geleerd over leidinggeven? Ook zoiets wat ik heel graag doe. Want zonder iemand af te willen schrikken, bij leidinggeven komt een hoop kijken. Communicatie maar soms ook echt de nodige psychologie. En dat leer ik je graag! Geen boekenwijsheid maar met veel humor en energie alles waar je in jouw praktijk ook echt iets aan hebt.

Mijn grootste communicatieblunder

Zucht . . . heb je even? Natuurlijk maak ik ook nog steeds fouten! Bij de loodgieter thuis lekt het, weet je wel. Wat ik vaak doe is lekker provocatief coachen: met veel humor en liefde onomwonden zeggen wat er volgens mij gaande is. In een zakelijke setting hartstikke effectief . . . manlief blijft het lastig vinden . . .

code here