Suzanne Wohrmann

Trainer School voor Communicatie

Wie ben ik

Zo ongeveer de grootste levensvraag die ik ken 😝

Ik ben Suzanne Wohrmann en woon met mijn vriend en hond in Middelburg. In mijn vrije tijd kun je mij onder andere vinden op de tennisbaan, in het bos, op het strand, op de ski-piste, met een goed boek of in een gezellig restaurantje. Ik heb een achtergrond als docente Bewegingsonderwijs en re-integratiecoach. Je zou kunnen zeggen dat ik al heel mijn werkzame leven jong en oud(er) in beweging breng. Een leven lang leren is mijn motto, ik ben altijd nieuwsgierig en wil mezelf continu ontwikkelen. En ik help graag anderen om dat ook te doen. 

Mijn grootste communicatieblunder

Ik begon ooit als invalkracht op het basisonderwijs en moest wegwijs gemaakt worden op een nieuwe school. Een grote man, werkkleding aan met een joekel van een sleutelbos, wees me 's ochtendsvroeg de weg naar de gymzaal. Ik bedankte hem en zei heel vriendelijk en dankbaar; u bent zeker de conciërge? Bleek hij de directeur te zijn.

Leermoment: niet te snel denken dat ik het wel weet en soms beter om eerst goed te luisteren dan meteen iets eruit te floepen ;-)

code here